Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/67/184667/webbkund.se/public_html/siggesta/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1041 Inackorderingar – Ridskola och Stall på Värmdö, Stockholm, Stall Siggesta

Inackorderingar

Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/67/184667/webbkund.se/public_html/siggesta/wp-content/themes/happyrider/fw/core/core.reviews.php on line 214 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/67/184667/webbkund.se/public_html/siggesta/wp-content/themes/happyrider/fw/core/core.reviews.php on line 214

Privatstallet

I det ljusa och välplanerade privatstallet finns det tio rymliga boxar. Här finns en stor foderkammare och sadelkammare med två sadelhängare för varje häst samt stora skåp. Hästarna får vara ute under dagarna i stora hagar med direktinsläpp och på sommaren finns rejäla sommarhagar. I stora stallet finns även spolspilta som alla får nyttja. Vi har en stor fin kafeteria i ridhuset med tillgång till spis och mikrovågsugn.

Bussar som går till och från Slussen stannar precis på stallplanen.

Som privathästägare har man tillgång till den upplysta utebanan (40x80m) med bra underlag som inte fryser så lätt, och när det inte hålls lektioner, till ridhuset (20x60m). Eftersom Siggesta är en tävlingsklubb finns tillgång till en stor hinderpark. Dessutom har vi många fina ridvägar ute i naturen, bl.a. ner till havet.

Siggesta Gård har under de senaste åren byggts om och fått en populär restaurang, butiker, teaterloge och minigolfbana och mycket mer, en riktigt härlig gård där hela familjen trivs.

I stallhyran ingår ut- och insläpp, påklädning av utetäcke, fodring fyra gånger per dag samt havre, korn, betfor, mineraler, hö och halm samt torv. Som hästägare är man ålagd att ta fyra helgdagar per termin då man släpper ut hästarna på morgonen och städar i foder- respektive sadelkammaren.

Det hålls lektioner i varje vardag em/kväll samt helger på olika nivåer för duktiga, utbildade instruktörer. Att vara med i en ridgrupp på sin egen häst är både roligt och bra då man får kontinuerlig och bra träning varje vecka! Vi anordnar också programridningar, uteritter och andra roliga saker för våra elever som rider i grupp!

Intresserad?
Ring Anne Sjöholm:
Telefon: 08-570 243 50 (telefonsvarare)
Mobil: 0709-77 95 15
Siggesta Ridskola
Siggesta Gård
139 90 Värmdö