ZILLOMAN Event – och Kommunikationsbyrå i Stockholm, Malmö och Göteborg

Vi gör event levande

VÄLKOMMEN TILL ZILLOMAN

Vill du ge dina besökare, gäster, medarbetare eller kunder ett minnesvärt event? Då är ZILLOMAN helt rätt för dig!

ZILLOMAN är en kreativ och praktisk eventbyrå med verktygen nära till hands. Vi tycker om att skapa, projektleda och leverera lustfyllda upplevelser till barn, familjer och vuxna, och det har vi möjlighet att göra över hela Sverige.

Vi är specialister på kreativa lösningar, vare sig vi tar oss an barnkalas, familjeevent, företagsfester eller event på handelsplatser. Förutom den kreativa sidan så arbetar vi ständigt med kvalitativ utbildning av våra medarbetare, allt för att kunna garantera absolut bästa resultat.

Vår främsta styrka är vårt engagemang, vår kreativitet, vår passion och vår lyhördhet och det är utifrån dessa styrkor vi skapar minnesvärda och unika upplevelser.

Vanligtvis arbetar vi som eventbyrå med dedikerade projekt där vi skapar unika events med kundens önskemål som utgångspunkt. Våra genomföranden kan därför se mycket olika ut. Det är bara fantasin som sätter gränser… och vi har livlig fantasi. Vi har många ingredienser internt i företaget vilket ger oss stora fördelar när vi skräddarsyr events.

Vi arbetar i hela landet med Stockholm, Göteborg och Malmö som utgångsorter.

Vill du ställa en förfrågan direkt? Klicka här!

Omtanke, Service & Kvalitet är vårt löfte när vi tillsammans med er skapar…Glädje!

SENASTE NYTT

BLOGG

blogg

För att läsa det allra senaste från oss rekommenderar vi dig att läsa vår blogg.

NY KUND

erikslund_shopping_center-logo

Vi hälsar vår nya kund Erikslund Shopping Center välkommen till oss!

AKTUELLT

ALLA HJÄRTANS DAG

allahjartansdag-aktuellt

Den 13 februari arrangerar vi en annorlunda Alla hjärtans dag tävling i Globen Shopping. Vinnaren får en middag och konsertbiljetter för två till Lionel Richie. Kom förbi våra kärleksfulla värdinnor och pröva din tur!

BURLÖV CENTER

Rosenlund-aktuellt

Den 7 mars är det dags för årets första Sagostund hos Rosenlund i Burlöv Center. Temat är Sagornas värld och Rosenlund tar med besökarna på en förtrollande stund. På besök kommer även maskoten Sporty.

PÅSK

pask-aktuellt

Julen hiner knappt ta slut innan påsk stundas. Har du vuxna som målgrupp så kan pimpa påskägget, påskäggsjakten och påskcupcakes vara något. För barn kan ansiktsmålning, påskpyssel, fina figurballongsblommor, magiska påskkärringar och påskgubbar passa bra. Vi har något för alla!

KUNDKVÄLLAR

kundkvallar-aktuellt

Många av våra retailkunder väljer att satsa lite extra på sina besökare under våren. En kundkväll innehåller många positiva element; riktigt bra erbjudanden, goddiebags samt något att äta och dricka. Därtill kan man koppla härlig underhållning, snygg miljö och trevliga aktiviteter.